Time

Gepubliceerd op 15 juni 2019 om 00:00

Time is een eindfilm die door Christian Groot en Julius Kuyper is ingeleverd voor hun derde jaar aan de Dutch Filmers Academy. De regie werd gedaan door Christian Groot ook heeft hij heft verhaal geschreven samen met Julius Kuyper die de cinematografie in handen had en ook de montage verricht heeft. 

Wanneer de tijd de mensheid langzaam inhaalt en het einde inzicht is, besluit een oude man om zijn laatste woorden te vereeuwigen op papier. Zijn laatste woorden bevatten voor hem de boodschap die belangrijk is om de wereld te redden.

Als producent speel je een erg belangrijke rol in het realiseren van een film. Deze film was voor mij een behoorlijke uitdaging. Omdat ik al eerder met deze mensen had samengewerkt durfde ik deze uitdaging aan. Er was 2,5 week de tijd voor het verder uitwerken van het scenario tot het inleveren van de complete film.

Gelukkig konden we binnen een week alles draaien en kon de montage beginnen. Voor een nieuwe muziek compositie was helaas geen tijd dus ik heb met wat oude fragmenten en copyright vrije muziek toch nog een nieuw geluid kunnen creëren. 

Na wat feedback is er besloten om deze film een nieuw jasje te geven. De kinderziektes zijn er uit en kan er een nog mooier verhaal neergezet worden. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.