LAB

Gepubliceerd op 21 september 2019 om 10:00

LAB is een 48 hour film geregisseerd  door Abid Chand . Deze comedy is gefilmd in Breukelen en is door mij samen met Gerben de Vos geschreven. de cinematografie lag in handen van Julius Kuyper.

Wanneer een schizofrene professor samen met een journalist desoxiribonnucleinezuur probeert te modificeren lopen een aantal elementen in het honderd

Als producent speel je een erg belangrijke rol in het realiseren van een film. Ook als schrijver is je taak behoorlijk belangrijk. Deze film was voor mij een behoorlijke uitdaging. In 48 uur tijd een complete film schrijven, filmen en monteren is een mooie kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Zeker als er spontane wijzigen zijn als het uitvallen van cast of crew waardoor iedereen op allerlei mogelijke manieren extra taken doet.

De verplichte elementen die in deze film toegevoegd moesten worden waren; genre: Comedy of roadmovie, personage: Leon/Leonoor Einstein een journalist, voorwerp: een tekening en de verplichte zin was: "Er is geen plan b." Voor de verwerking van de zin hebben wij de eerste prijs gewonnen.

We hebben gefilmd op het Broeckland college te Breukelen. Deze locatie hadden wij van 08:00 tot 17:00 tot onze beschikking. Een geweldige locatie met alle voorzieningen die maar nodig konden zijn.

De film zal een aantal weken op ons YouTube kanaal te zien zijn. Daarna zal hij door het festival circuit gaan. De film kunt u bekijken door op de bovenste foto te klikken.

We hebben voor deze film de 5e plek gekregen voor de publieksprijs en daarnaast hebben wij "best use of line" gewonnen.

Voor een mooi kijkje achter de schermen kan je hier klikken om de video te bekijken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.