Sorry

Gepubliceerd op 12 oktober 2019 om 22:57

Sorry is een 48 hour film geregisseerd door Titia Rieter voor Cinekid. Deze kinderfilm in het genre superheld, is gefilmd in Weesp. Het camerawerk is door Jorne Tielemans gedaan. Dit heeft hij gedaan op de Arri Amira.

Als de ouders van twee groep 8 leerlingen ruzie maken over een ruzie van de kinderen, besluiten de twee zelf maar te gaan praten. Door een oude herinnering die naar bovenkomt vanwege een armbandje, komen de twee tot een oplossing.

Als co-producent en opnameleider speel je een erg belangrijke rol in het realiseren in een film. Deze film was voor mij de eerste film waarin ik werkte met kinderen jonger dan 13 als acteurs. De twee hoofdrol spelers waren ontzettend goed voor hun leeftijd en het is daarom ook niet meer dan logisch dat zij voor hun prestaties beide een award voor best actor gewonnen hebben.

De verplichte elementen die in deze film toegevoegd moesten worden waren; genre: Superheld of Mystery/Detective, personage: Noor een Klimaatactivist, voorwerp: een armband en de verplichte zin was: "Hoe durf je!" Voor de verwerking van de zin hebben wij de eerste prijs gewonnen.

We hebben gefilmd op basisschool de triangel in Weesp. Deze locatie hadden wij de gehele dag tot onze beschikking. 

De film zal niet lang online beschikbaar zijn omdat we "best film" gewonnen hebben. Hierdoor gaat de film door naar de wereld finale.

We hebben daarnaast voor deze film ook nog de award voor beste regie gewonnen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.