Broeckland College Promo

Gepubliceerd op 12 november 2019 om 00:00

Deze promotie film is door mij (Annemara de vos) geproduceerd en geregisseerd. De cinematografie is verricht door Floris Popma. Montage is gedaan door Charly Horst.

Vanaf de fiets, naar je kluisje en zo de les in. Nederlands, Economie, Gym en daarna nog Zorg en Welzijn. Zo ziet een willekeurige dag van een leerling op het Broeckland College er uit.

Het Broeckland College te Breukelen benaderde mij nadat wij op de school de film LAB hadden mogen filmen. Zij vroegen of ik voor hen een promotie video kon draaien die ruim 2 jaar op een website kon staan. Alle scholen om hen heen hadden inmiddels al een film en zij vonden het tijd om er ook maar eens aan te beginnen. 

Het was voor mij best een uitdaging dit project aan te grijpen. Voorheen waren vooral fictiefilms die mij bezig hielden en heb nooit nagedacht om eens een pomotievideo te produceren. Op een VMBO school met ruim 500 leerlingen draaien zorgt voor veel productionele uitdagingen. Wat ga je doen met de privacy wetgeving, hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk de lesdag verstoord en hoe krijg je een haalbaar draaischema uit  ruim 28 verschillende roosters?

De schooldirectie en teamleiders hadden samen een idee over hoe het visuele plan er uit moest komen te zien. Het zou de bedoeling worden om een gezellige dag op het Broeckland in beeld te brengen zonder dat de kijker overrompeld zou worden met informatie. Hierin kon ik mij erg goed vinden en heb ik vervolgens een technisch en audio/visueel plan opgesteld. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.