Escape

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 18:23

Escape is een film geproduceerd voor de Minor van Inholland Haarlem. Bij deze thriller was de regie was in de handen van Bloedlink Producties. De productie werd ook door; Chantal van Beek, Sanne van Baren, Joni Hartman en Jessica  Bastian, gedaan.

Vier film-vrienden kennen elkaar van de middelbare school en na een lange tijd weer eens met elkaar afspreken. Ze gaan samen naar een escape room. Daar moeten ze doodmiddel van verschillende puzzels proberen te ontsnappen. Maar wat een leuke activiteit lijkt verandert al snel in een nachtmerrie.

Via de website en de social media's, kwamen deze studenten met mij in contact. Na een aantal gesprekken vroegen zij of ik naast regie ook wou helpen met productie omdat geen van alle ooit een fictie film gemaakt had. 

Doordat ze al een groot gedeelte zelf gedaan hadden liep ik tegen een aantal problemen aan. Zo was er nog geen (geschikte) crew, had ik de locaties niet gezien en moest ik op de draaidagen zelf voor het eerst kennis maken met de cast.

Gelukkig had ik een aantal mensen in mijn netwerk zitten die bereid waren om op korte termijn mee te helpen en hebben we uiteindelijk iets moois kunnen neerzetten.

Daarnaast is dit de eerste film die ik compleet zonder assistentie of supervisor heb voorzien van grading en kleurcorrectie. Kleur en licht balans in post-productie vind ik altijd een mooie taak en kon deze nu mooi eigen maken.

Op het filmfestival in Haarlem hebben wij de prijs voor beste productie gewonnen. Iets waar we allemaal ongelofelijk trots op zijn. 

Klik op poster om de film te bekijken!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.