Bitch

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 17:47

"Bitch" is begonnen als eindfilm voor de Dutch Filmers Academy eindhoven. Mede door corona en de groei van het project is het uiteindelijk een vrijstaande short film geworden. De regie zal in handen zijn van Raf Lormans

"Een kleine, onzekere man die zelfverzekerder wil worden, belandt in een gevangenis waar hij moet overleven tussen de stoere gevangenen."

'Bitch' gaat over een kleine onzekere man, die altijd over zich heen laat lopen, Spencer. Op een dag loopt Spencer langs een steeg waar net op dat moment iemand wordt vermoordt. De dader rent snel de steeg uit, en duwt het wapen in de handen van Spencer, die vervolgens veroordeeld wordt voor moord.
In de gevangenis moet Spencer tussen alle grote, stoere gevangenen proberen zelfverzekerd over te komen, en zichzelf niet te laten kennen. Daarbij moet hij ook nog eens zijn onschuld zien te bewijzen. Wanneer hij een bewijsstuk vindt waarmee hij zijn onschuld wellicht kan bewijzen, gaat hij meteen aan de slag. Ook dit gaat echter niet erg gesmeerd.

Raf had nog een producent nodig voor de film en zo kwamen wij via social media in contact. Corona maakt het ons momenteel niet makkelijk. Het project is nu 3 maal uitgesteld. Toch blijven we vol in de pre-productie zitten om het beste uit ons en de film te halen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.