Mevrouw van Dalen wacht

Gepubliceerd op 25 oktober 2020 om 17:58

Mevrouw van Dalen Wacht' is een film van Charlotte Rietbergen. Het scenario is gebaseerd op een prijswinnend verhaal van theaterregisseur Samantha Janssen. Dit nieuwe project vloeit voort uit de prettige samenwerking tijdens de productie van "Sorry" en "Van leeg papier naar het witte doek".

Wanneer Naomi een taakstraf toegewezen krijgt van de rechter, beland zij in een verzorgingstehuis voor mensen met dementie. Dagen lang dweilen, opruimen en oudere verzorgen is niet iets waar deze jongere op wacht. Ze probeert zo min mogelijk contact te hebben met iedereen die in het huis is. Tot dat ze toch wel een speciale band krijgt met Mevrouw van Dalen die alleen maar in bed mag liggen. Langzaam ontdooid Naomi, zou ze Mevrouw van Dalen kunnen helpen?

Charlotte kende ik al een poosje via Julius Kuyper met wie ik al eerder samen had gewerkt. Toen de draaidagen eenmaal erg dichtbij kwamen, kwamen ze er achter dat ze op set nog wat productie taken hadden die niemand tot zich kon nemen.

Het was een leerzaam traject omdat dit de eerste keer was dat ik met 2 regisseurs op set werkte. Samantha die spelregie deed en Charlotte die beeldregie deed. Dit gaf mij een nieuwe kijk op het voortzettende van volgende producties.

De film is zowel op een Sony FS7 als op een Arri Alexa gedraaid. Hij zit momenteel in de Post-productie. 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.